Stalen trappen & Balustrade

Stalen trappen en hekwerken

Hoe verschillend onze trappen ook zijn, ze hebben één ding gemeen. Het basisingrediënt is staal. Zo hebben we een solide, stevige en stijlvolle basis. Dit betekent natuurlijk niet dat de trap volledig uit staal gemaakt hoeft te worden.

Wanneer u op zoek bent naar een trap die uw woning of kantoor een eigentijds en uniek karakter geeft, is een stalen trap de ideale keuze. Wij leveren op maat gemaakte stalen trappen, die u naar wens samenstelt. Wilt u meer weten over de prijzen, en welke soorten metalen trappen er zijn? Lees hier alles over bij ISG-projects.

Wat garanderen onze maatwerk trappen:

Een trap van staal is naast robuust en functioneel ook nog eens bijzonder mooi. Wij maken ze naar uw wens op maat. Alles is mogelijk.

✔ Maatwerk designvoorstel

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Veilig en conform bouwbesluit

✔ Inclusief montage

Zo werken we het liefst; een lasergesneden basis die piekfijn wordt afgewerkt


Strak ingemeten, en minuscuul uitgewerkt

In sommige gevallen maken wij onze trappen in samenwerking met vaste partners in Oost-Europa. Op deze manier kunnen wij hoge kwaliteitstrappen leveren tegen een scherpe prijs.

Samenwerking

In sommige gevallen maken wij onze trappen in samenwerking met vaste partners in Oost-Europa. Op deze manier kunnen wij hoge kwaliteitstrappen leveren tegen een scherpe prijs.Look & Feel.

Of het nu om een steektrap, wenteltrap of spiltrap gaat, qua uitstraling zijn de mogelijkheden eindeloos. Natuurlijk maken we altijd een designvoorstel. Hieronder alvast drie verschillende stijlen.

Stalen trap met eiken treden

Trap Scandinavisch

Warm – mixed met ieder interieur

Een stalen trapboom met eiken treden. Optioneel met dichte stootborden. Met de balustrade kunnen we nog alle kanten op; staalkabel / glas/ spijlen of hout.

Stalen trap met stalen treden

Trap Urban modern

Strakke vormgeving

Deze trap contrasteert vaak goed, waardoor het een echte eyecatcher is. Indien gewenst worden de treden uitgevoerd in rustiek eiken of essen.

Stalen trap met beuken treden

Trap Industrieel

Stoere en karaktervolle trap

Door de trapboom uit een stalen UNP balk te maken krijgt deze gelijk een industriële uitstraling. Een industriële trap past ook goed in een landelijke stijl.

Hoe nu verder?

Graag krijgen we een beeld van uw wensen en voorkeuren, om vrijblijvend een designvoorstel te doen. Neem gerust contact op. Er kan op onze uiterste inzet gerekend worden.

Meer informatie stalen trappen

Wanneer u op zoek bent naar een trap die uw woning of kantoor een eigentijds en uniek karakter geeft, is een stalen trap de ideale keuze. Wij leveren op maat gemaakte stalen trappen, die u naar wens samenstelt. Wilt u meer weten over de prijzen, en welke soorten metalen trappen er zijn? Lees hier alles over bij ISG-projects.

Stalen trap prijs

Stalen trappen zijn er in allerlei uitvoeringen. De kosten van een stalen trap zijn daarom afhankelijk van de grootte, het soort materiaal en het type trap. Bij een stalen trap voor in een woning moet u gemiddeld rekenen op een vanaf prijs van 7500 euro.  Voor een maatwerk trap voor in uw kantoor op bedrijfspand dient u rekening te houden met een gemiddelde uitgaven van 15.000 euro.

Bij ISG-projects heeft u de keuze voor een stalen trap die bij u past. Naast stalen trappen kunt u ook bij ons terecht voor stalen deuren en ramen. Hieronder leest u meer over de opties voor uw op maat gemaakte trap.

Soorten stalen trappen

Maak de keuze uit verschillende soorten stalen trappen. Denk aan een losstaande trap, of een trap met muurbevestiging. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een wenteltrap. Wij denken graag met u mee, welk type stalen trap het best bij uw situatie past.

Open of dichte stalen trap

Een tweede keuze is tussen het type balustrade voor uw stalen trap. Kies voor een geheel dichte balustrade van staal of hout, of ga voor een meer open uitstraling met glas, of houten of stalen spijlen. Ook is het mogelijk om de stalen trap een extra industrieel design te geven, door staalkabels te gebruiken als spijlen.

Type traptrede

Met uw eigen gekozen traptreden geeft u uw trap een persoonlijke touch. Als u voor functioneel gaat, is een metalen trap met roostertreden voldoende. Voor een luxere uitstraling kiest u voor een stalen trap met houten treden. Daarbij geven vooral eikenhouten treden uw stalen trap een premium en warme uitstraling.

Een op maat gemaakte stalen trap

Voordat uw stalen trap geplaatst wordt, is hier al een heel proces aan vooraf gegaan. Denk aan het designen, ontwikkelen, produceren en uiteindelijk monteren. Om een trap zo goed mogelijk in te passen in uw bedrijfspand of woning, maken wij alle stalen trappen daarom op maat.

Waarom een stalen trap op maat gemaakt?

Geen enkele ruimte is hetzelfde, en iedere stalen trap heeft daarom aparte eisen. Met een op maat gemaakte stalen trap zorgen wij ervoor dat alles perfect aansluit. Bovendien kunnen we eenvoudig uw specifieke wensen terug laten komen in het ontwerp. Als u bijvoorbeeld een stalen trap met bordes wenst, voegen wij dit direct toe aan het design. Ook monteren wij uw trap altijd zelf, zodat u zeker weet dat uw trap goed en veilig geplaatst is.

Plaatsen van een stalen trap

Of u nu een stalen trap voor uw bedrijfshal wilt, of uw trap binnen in uw woning wilt plaatsen, wij weten precies hoe we u hier het best mee kunnen helpen. Daarbij werken wij altijd in een aantal stappen.

Design stalen trap

De meeste metaalbewerkingsbedrijven die stalen trappen produceren, acteren op een reeds concreet uitgewerkte vraag. ISG projects bv gaat een stap verder. Naast de productie en montage van een stalen trap kunt u bij ons ook een compleet ontwerp laten maken. Wij denken met u mee over de uiteindelijke vormgeving en materiaalkeuze, waarnaar we dit middels een 3D visualisatie laten goedkeuren.

Produceren stalen trap

Nadat uw stalen trap is uitgetekend, begint de productie. De materialen van uw keuze worden nu op maat gemaakt en vormen samen uw nieuwe trap.

Montage stalen trap

Al tijdens de productie spreken we een datum af, om de trap te monteren. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw nieuwe trap. We plaatsen uw trap, en werken het ook naar wens af. Vervolgens geniet u van uw nieuw geplaatste stalen trap.