Maatwerk cortenstaal

Denk hierbij aan bloembakken, borders, schuttingen, vuurschalen en houtopslagkasten. Doordat alles in eigen beheer ontworpen en gemaakt wordt, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Tijdloze trend


Inmiddels is wel duidelijk dat Cortenstaal een blijvertje is. het is een fantastisch materiaal om sfeer en karakter aan je tuin te geven.

✔ Plantenbakken & borders

✔ Vuurschalen & BBQ’s

✔ Schuttingen (lasergesneden!)

✔ Lichtbakken en gevelbekleding

Meer weten?

Bekijk de mogelijkheden nog eens op het gemak.
Mocht u naar aanleiding van de brochure alsnog vragen hebben,
bel of mail ons gerust!

Details maken het verschil.

Maatwerk kunnen de meeste metaalbedrijven wel leveren.
Onze kracht is dat we een project van A – Z kunnen verzorgen.
Van tekentafel tot montage.

Lasersnijden

De combinatie van corten met lasersnijden biedt fantastische mogelijkheden. Denk hierbij aan schuttingdelen, reclamezuilen, naamborden, schuttingdelen etc. Ook grafornamenten, gedenkplaten, grafomrandingen zijn een optie. Neem graag even contact op over de mogelijkheden .


Lichtbakken & verlichting

Door de karakteristieke oranje-bruine roestkleur in combi met het LED ontstaat een mooi en warm verlichtingseffect.


Schuttingen & wanddecoratie

De cortenstalen schutting delen zijn in allerlei vormen en formaten uit te voeren. Omdat op maat productie nauwelijks duurder is, maken wij de schuttingdelen altijd klantspecifiek en op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Muur- en wanddecoratie

Voor zowel binnen als buiten maken we dit in allerlei uitvoeringen. Deze decoratieve screens van cortenstaal maken van uw project een kunstwerk.


Aan de slag

Wij geloven in samenwerking voor lange termijn. Dat betekent dat we graag dat stapje extra doen. Graag denken onze ontwerpers met u mee.